Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6 osztatú Rudraksha mala

60.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.

Leírás

A 6 osztatú Rudraksha malát Kartikeya inkarnációjának tekintik. Bolygója a Vénusz.

  • Hatalmas akaraterőtés bátorságot kölcsönöz viselőjének, és rendkívül vonzóvá teszi.
  • Javítja a művészi képességeket, az önkifejezést, és a nyilvános kommunikációt.
  • Jó művészeknek, előadóknak, tanároknak, vezetőknek, újságíróknak és azoknak, akik szeretnék fejleszteni a kommunikációs és marketing készségeiket.
  • Urológiai és nőgyógyászati problémák esetén előnyös.

A 6 arcú (mukhi) rudraksha a viselőjét energikus, dinamikus és pozitív kilátásokkal, reményekkel áldja meg. Magabiztosságot, elszántságot, lelkesedést sikert és győzelmet vonz be. Ez a rudraksha fiatalos megjelenést ad a viselőjének és motiválja vágyainak teljesítésében. 

Murugan Istenhez, Siva és Parvati gyermekéhez kötődik a 6 mukhi rudraksha, megtestesül benne a bátorság, az igazi harcos jellem, a spontán és ésszerű viselkedés a problémákra és a veszélyekre.

A 6 arcú Rudraksha Föld Anyához is szorosan kötődik.

A rudraksha valójában egy mag, pontosabban egy szakrális gyümölcs, amit a magjára aszaltak, majd óvatosan meghámoztak. A friss gyümölcs egy kicsi szilvához, vagy áfonyához hasonlít. Indiában nagy tiszteletben áll, úgy tartják, ez az egyik legmagasabb rezgésű szent növény. A magját birtokolni és használni isteni kegynek számít.

A használatát az életet megnehezítő blokkok oldásához javasoljuk. Saját magad, hozzátartozóid, vendégeid, tanítványaid lelki munkáját és tisztulását is nagyban támogatja. A malát használva behívhatod a templom, a guruk energiáját, megnyithatod a tiszta csatornát, amin keresztül könnyebben tudod majd eltávolítani és elküldeni a nehézségeket.

Vigyázat, hamisítják! Sok helyen lehet kapni rudrakshához hasonló gyöngyöket, magokat, amik más növényből, vagy esetleg műgyantából, papírmaséból készültek. Az eredeti rudraksha Indiában terem, az ottani templomokból származik, hiteles, megbízható forrásból. A nálunk elérhető malák mind eredetiek, Indiából érkeztek, áldott, tiszta helyről. A rudraksháink mind áldást kaptak az Csidambaramban, az Akasha templomban és Vaitisvarankoilban, a Maharishik templomában.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!