Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akvamarin karkötő, a bátorság köve

1.290 Ft

Leírás

Akvamarin

Hatása: 

  • bátorság,
  • gazdagság,
  • kommunikáció,
  • egyensúlyozza a hormonháztartást, anyagcserét, lépet, májat, pajzsmirigyet 
  • javítja a látást
  • torokcsokra erősítő
  • növeli a test energiáját
  • békét és szellemi megtisztulást nyújt

A következő csillagjegyek számára hasznos: Vízöntő, Halak, Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió.

Kínai: Kígyó, Ló, Kutya, Bárány, Disznó, Kakas, Nyúl, Tigris.

Az Akvamarin rendkívül szép és nagyon erős gyógyhatású ásvány, a bátorság köve. Az akvamarinról ősi legendák szólnak, hogy hordozóját gazdaggá és boldoggá teszi. A hagyományok szerint segít megkülönböztetni az igazat a hazugságtól, a barátot, az ellenségtől. Kékeszöld színének és a vízhez hasonló visszatükröződésének köszönhetően az akvamarin már az ókorban is keresett volt, amikor még népszerűbbek voltak a kékeszöld drágakövek. A rómaiak úgy állapították meg minőségét, hogy a tengerbe merítették a követ, és csak azokat tartották értékesnek, amelyek "eltűntek" a vízben.

Spirituálisan: az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kristály a meditációhoz: magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé, valamint az emberbaráti szolgálatra bátorít. Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, és magasabb dimenziókból hoz üzenetet. Összehangolja a fizikai és spirituális testet!

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!