Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ametiszt karkötő

1.290 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.

Leírás

Ametiszt:

Az ametiszt  egy olyan kristály, amely teljes mértékben kapcsolódik a bölcsességhez, az egyensúlyhoz, a védelemhez és a vitalitáshoz. Az ametiszt a védelem, az életerő és a magasztos lelkiállapot erős köve. Ametiszt – lila színű, átlátszó kvarc. Színe elősegíti a fizikai test megtisztulását és az esetleges károk kiküszöbölését, valamint biztosítja a védőenergiát és az állapotváltást a normális tudatunktól a meditatívig. A kő erősíti a magasabb csakrákat és az intuíciót is.

Tulajdonságai közül kiemelhetjük:

 1. Környezet tisztítása
 2. Negatív energiák csatornázása
 3. Részegség elleni védelem
 4. Memória inger
 5. Motiváció
 6. Az anyagcsere felgyorsulása
 7. A barátságok megerősítése
 8. A mentális feszültségek enyhítése
 9.  A gondolkodás stabilizálása
 10.  Javítja az álmatlanság és a szorongás problémáit
 11.  Meditációs segítség
 12.  Érzelmi és mentális egyensúly

Energiái megtisztítják a környezetet, elűzik a sötét erőket és eloszlatják az összes negatív energiát. Az ametiszt emeli intuíciónkat, segít felébreszteni lelki erőinket. Enyhíti a fejfájást, a migrént, a meddőséget, az álmatlanságot és az alkoholizmust. Erősíti a pszichét és segít összpontosítani. Ez a kő felébreszti a szeretetet és az együttérzést. A szerelmes párokban serkenti a szexuális vágyat. Az ametisztet viselő emberek nyugodtabbak és biztonságban  érzik magukat, minden félelem megszűnik ettől az ásványtól.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!