Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apatit karkötő

1.290 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás

Apatit

Nyitottá tesz, így segíti a közösségbe való beilleszkedést is. Lelki vonatkozásban fokozza az öntudatot, önállóságra, céltudatosságra nevel és erősíti a motivációt. Jótékonyan hat a krónikus fáradtságra, a búskomorságra. Első sorban a spirituális útmutatással  áll kapcsolatban. Megkönnyíti a nyilvánosság előtti beszédet és elősegíti a kommunikációt; megnyitja a torokcsakrát, jótékonyan hat a szívre és az érzelmi rendellenességekre. Az apatit növeli az eltökéltséget, energiatartalékokat raktároz el. Nyitottságra és az emberekkel szembeni könnyedségre ösztönöz. Arra bátorít, hogy keressük mások társaságát.
Serkenti a kreativitást és az értelmet. Mérsékli az ingerlékenységet, ellensúlyozza az érzelmi kimerültséget. Fejleszti a médiumi képességeket és a spirituális ráhangolódást, elmélyíti a meditációt, valamint minden szinten segíti a kommunikációt és az önkifejezést.

Az apatit az ikrek csillagjegy szülöttek szerencseköve.

Hatásai:  

  • sejtregeneráló
  • segíti a kalciumfelszívódást
  • nyugtató
  • spirituális fejlődés
  • javítja a kommunikációt
  • egyensúlyba hozza a fizika, szellemi és érzelmi testet

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!