Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Akasha templom titkai

3.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.
Termék címkék:
könyv sorslevelek

Leírás

Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-India egy kisvárosa rejti ezt a templomot, ahol ez a szent energia összekapcsolódik világunkkal. Itt éltek és alkottak évezredeken át a Maharishik, az emberi életutak millióit sorslevelekre rögzítő ősi mesterek. Eljött az ideje, hogy megnyissák a kapukat, a tudatosság terét, ahol meglelhetjük életünk válaszait.

Tudj meg mindent a világunk sorsát kutató próféciák bölcsőjéről! Ismerd meg a sorslevelek szent templomának titkait!

Egy különleges könyv, ami az indiai guruk áldásával íródott, több kiutazást és éveken át tartó kutatást követően. Régi korok rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Megismerhetjük belőle az ősi indiai próféták titokzatos szentélyének tanításait és történeteit.

A TUDATOSSÁG SZENT TERE
India déli részén terül el a tamil nép hazája, Tamil Nadu. Ősi időkből eredeztethető szent térség ez, aminek gyógyító energiája évezredek óta segíti életünket. Kitűnő adottságú, szeretettel áthatott, termékeny föld, amit több, hosszú évszázadokon át uralkodó királyi dinasztia is egyik legfőbb ékkövének tekintett. Ahogy ők hívják, ez a templomok földje. Itt található Csidambaram, az Akasha templomnak otthont adó városka.

Az Akasha-krónikában minden fel van jegyezve, sorsunk fő állomásaitól kezdve egészen az életünk legapróbb történéséig. Innen származnak a cselekedeteink és gondolataink. Minden megtörtént, tervezett, vagy éppen jövőbeni esemény lenyomata megtalálható benne.

A templom évezredek óta működik ebben a szent energiatérben. Az itteni meditációban a szellemi világ új, eddig rejtett rétegeibe tekinthetünk be.

A KÖNYV TANÍTÁSAI
A könyv olvasása során alaposan megismerheted a templomot. Az épületek eredettörténete, architektúrája és a hozzá kötődő legendák számos tanítást hordoznak magukban. Bepillantást kaphatsz az itt szolgáló papok mindennapjaiba, megélheted a szentélyekből áradó csodás, gyógyító áldásokat. A szertartások, ünnepségek és fesztiválok bemutatása is olyan spirituális nézőpontot nyújt, ami eddig keveseknek adatott meg.

A könyv egy éveken át tartó kutatás összefoglalása. Nem regény, sőt, nem is feltétlenül könnyű olvasmány. Szeretettel ajánlom mindenkinek, bár úgy gondolom, amennyiben rendelkezel valamilyen előismerettel a spiritualitás területén, az nagyban megkönnyíti a mélyebb árnyalatok befogadását.

Paraméterek

Oldalak száma 240
Kiadás éve 2018
ISBN 9786150031798
Nyelv magyar
Borító puhatáblás
Színes mellékletek