Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beavató kulcs, Hanumán és OM

7.700 Ft
Menny.:db
Gyártó: Indiai termékek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

Ez a különleges medál Vaitheeswarankoilból a Maharishik templomából, Indiából érkezett. Ez az egyik jelentős szent hely ahol a sorsleveleket, pálmaleveleket írták és máig őrzik. Indiában úgy tartják, hogy az ilyen szent medál lényegében egy beavató, energetikai kulcs amivel kapukat és csatornákat nyithatunk a mennyei tudás és az Akasha felé.

Csak és kizárólag a Sorskönyveknél kapható, limitált darabszámú igazi különlegesség.

Azoknak ajánljuk akik szeretnének magas spirituális rezgésen élni, szeretnék nyitni a látói képességüket és fejleszti az intuícót. Lelki munka során vegyük magunkhoz illetve tehetjük a házi oltárunka vagy tarthatjuk magunknál a mindennapokban.

Hanumán:

  • Blokkok oldója, nehézségek eltávolítója
  • Szaturnuszi blokk oldása
  • Tiszta út, könnyű előrehaladás
  • Önbizalom
  • Magabiztosság
  • Önmagunkba vetett hit
  • Kiállni önmagunkért

Hanumán a szélisten fia. Imáinkban megkérhetjük, hogy az isteni széllel tisztítsa meg az utunkat, távolítsa el a blokkokat és akadályokat. Nagyban kötődik hozzá a szaturnuszi blokk oldása. Akinél aktív a szaturnuszi energia, nagy eséllyel problémásabb, nehezebb időszakon megy át. Ez a "hét szűk esztendő". Ilyenkor több az akadály, nehezebben jön a siker, többet kell dolgozni az eredményekért. Sokak szerint olyan érzés, mintha egy láthatatlan üvegfal venne körül. A sorslevelünkből megtudhatjuk, hogy mikor és milyen típusú szaturnuszi hatás van az életünkben. Ezt a fajta energetikai blokkot elsősorban lelki munkával, a spirituális rezgésünk emelésével tudjuk oldani. A tisztító folyamatot nagyban támogathatja.

OM:

A szanszkrit eredetű mantra szó a teremtés jelképe. Az Om jel jelentése az univerzális és felfoghatatlan Égi rezgés. Az Om a világegyetem teljességét képviseli.

Paraméterek

Narancs színű sodrott fonál
Hossza kb 35 cm (teljes hossz)
Medál átmérője 2,4 cm