Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citrin karkötő , tisztító,energetizáló.

1.290 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Leírás

Citrin

Fizikai szinten a citrin támogatja az erőnlétet. Az egyik legjobb kristály az ÉNIDŐhöz és  az energia elcsordogálásának csökkentésére. Szintén hasznos az emésztési problémák enyhítésére és támogatja a testsúly csökkenést. A citrin nem csak a fizikai testet tisztítja és tartja karban, hanem az érzéseket és gondolatokat is. Tehát, ha mentális, érzelmi vagy fizikai terhet szeretnél elengedni viselj citrin medált és csatlakozz a megvilágosodott kristályos fogyókúrázókhoz.

Érzelmileg a citrin a személyes erő generátora, bölcsességet hoz.

Mentálisan: táplálja az önbizalmat és megteremti a személyes erő érzetét. A citrin támogatja a hiány szemlélet elengedését.

Pszichésen: a citrin imádja az új  ötleteket. Segít a világra új szemmel nézni, de nem kedveli a hezitálást, a halogatást és a tudatlanságot, ezért türelmetlen lehet. A citrin segít átgondoni a nehézségeidet s arra ösztönöz, hogy új utakat fedezz fel és addig nem hagy nyugodni, amíg a legjobb megoldást meg nem találod.

Spirituálisan: minden finomenergetikai szinten harmonizál,  ahogyan lágyan összekapcsol a magasabb éneddel elhozva a bölcsesség, intuíció, derű arany fényét és a lélek megvilágosodását.

Mágikusan: elősegíti és felnagyítja az akarat és manifesztáció erejét.

Meditáció:  a citrin remek segítség az álmok megteremtéséhez. Megtisztítja a teremtő csatornákat és segít áthozni az isteni energiát az álmok megvalósításához.

Egyéb információ: a citrin segít a nehézségek leküzdésében, a kihívások során támogat és segít kitartani. A citrin megkönnyíti a pénz áramlásával kapcsolatos problémákat, könnyíti a túl kevés pénzből fakadó akadályokat.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!