Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citrin inga

2.400 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

Citrin

A citrin ragyogó sárga kristály, ami az egyensúlyban lévő szolár plexus (napfonat) csakra kulcsa. Az egyensúlyban levő középpont vagy napfonat csakrára jellenző tulajdonságok: személyes erő, spontaneitás, pozitív hozzáállás, öröm, remény, érzelmi gátaktól és függőségektől való mentesség, tudásvágy, világos gondolatok, bölcsesség és spirituális megértés.

Hatása: 

  •  tisztító és regeneráló,
  • önérzet és önbizalom növelő,
  • kreativitás és önkifejezést,
  • depresszió, félelem és fóbiák ellen,
  • fokozza az életörömöt,
  • bőség köve
  • méregtelenít
  • vesére és epére

 A kő mintázata, mérete termékenként eltérő lehet!

Az inga az okkult tudományokban és az ezotériában már évszázadok óta jelen van, de az eredetéről keveset tudunk. Feltehetőleg az ókori Egyiptomból származik, amire a legnépszerűbb ingák elnevezései – a Karnak és az Ízisz ingák – utalnak, melyek egyiptomi falfestmények alapján készültek. Azonban léteznek olyan történelmi adatok is, melyek az inga eredetét az ókori Algéria területéhez kötik az itt felfedezett festmények alapján, amik embereket ábrázolnak ingával a kezükben. Ezekben az ókori kultúrákban a papok olyan botot használtak, aminek a végén inga lógott. Ennek segítségével kerestek vizet és fémeket, valamint ezzel derítették ki egyes betegségek okát, vagy jósoltak vele.

Az inga egy olyan univerzális eszköz, amely az élet bármely területén segítségünkre lehet, közvetít a tudat és a tudattalan között. Megkérdezhetjük tőle a születendő gyermekünk nemét, hogy jó helyen van-e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk-e valamivel kapcsolatban, és még számtalan más dolgot, amire választ szeretnénk kapni. Csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk magunkban és az inga erejében! 

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!

Az ingák, malák, karkötők színe, mintázata és mérete termékenként változhat!