Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eredeti rudraksha mala Indiából

30.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. június 25.

Leírás

Indiából, a thirunallari Saneeswaran templomból származó imafüzér.

Az igazi rudraksha igen nagy erőt, energiát képvisel. A név jelentése Siva könnye, az ő jelenlétének megtestesülése. Mestereknek, gyógyítóknak, tanítóknak, segítőknek, magas szintű spirituális embereknek javasolják.
Indiában járva számos különleges, a sorslevelekhez és az ősi spiritualitáshoz kötődő helyre jutottam el. Innen három fajta, igen ritka rudraksha malát hoztam. A malákat a pálmalevelekhez kötődő évezredes, belső beavató szentélyekben avatták be az ottani vezető papok és felolvasók.
 
Shani a Szaturnusz bolygó ura, hozzá kötődik számos, az életútra igen nagy hatást gyakorló feladat és blokk. Mindannyian átmegyünk különböző szaturnuszi periódusokon. Több félével is találkozunk a sorslevelek felolvasása során, mindegyikben közös, hogy elakadásokat, nehézségeket, akadályokat, kihívásokat, külső és belső helyzeteket hoz az életünkbe. Ez idővel enyhül, majd elmúlik, azonban amíg tart, akár hét és fél éven át, nem vagyunk kötelesek szenvedni. A hatását a lelki munkával, lelki gyakorlatokkal nagyban enyhíthetjük.
Ezt a malát a thirunallari Saneeswaran templomból hoztam. A templom belső szentélyében kapott tisztítást és beavatást. A szertartást a templom papjai, vezető panditok és a pálmalevelek vezető guruja végezték.

A használatát az életet megnehezítő blokkok oldásához javaslom. Saját magad, hozzátartozóid, vendégeid, tanítványaid gyógyítását is nagyban támogatja. A malát használva behívhatod a templom, a guruk energiáját, megnyithatod a tiszta csatornát, amin keresztül könnyebben tudod majd eltávolítani és elküldeni a nehézségeket.
A szemek 5-7 mm szélesek és 3-5 mm vastagok.
108 szemből áll, szemenként kézzel készített fémláncra fűzve. A lánc áldott fémötvözetből készült. Teljes hossza kb 108 cm.

Paraméterek

Szemek száma 108
A mala hossza kb 108 cm
Rudraksha szemek szélessége 5-7 mm
Rudraksha szemek vastagsága 3-5 mm