Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Goloka - 7 csakra füstölőválogatás

5.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: Goloka
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás

Az első csakra a Mulaadhara, más néven a gyökércsakra.  A  hangja "Lam", színe a vörös, érzéke a szaglás, segít a mindennapos élet nehézségeiben. A gyökércsakra füstölő illata agárfa, pacsuli.

A második csakra a Swadhistana, vagyis a szakrális csakra. A hangja "Vam", a színe a narancssárga, érzéke az ízlelés, a családdal való kapcsolatot erősíti, bevonzza az élet örömeit. A füstölő illata jázmin.

 A harmadik csakra a Manipura, más néven napfonat csakra. Hangja a "Ram", színe a citromsárga, érzéke a látás, segíti az emésztést. Illata fenyőtömjén.

Negyedik csakra az Anahata, más néven a szívcsakra. Hangja a "Yam", színe a zöld, érzéke az érintés, szeretettel, hittel és odaadással törődik. Illata a rózsa.

Az ötödik csakra a Vishuddha, ami a torokcsakra. Hangja a "Ham", színe a világos kék, érzéke a hallás, segít a kreatív önkifejezésben, a tudás megszerzésében, megértésében. Illata a szantálfa és zsálya. 

Hatodik csakra az Ajna, a harmadik szem csakra. Hangja a "Sham", színe az indigo, a spirituális tudatosságot és intuíciót képviseli. Illata a levendula

A hetedik csíkra a Sahasrara, a koronacsakra. Hangja a "Om", színe az arany, az univerzális tudatot és intuíciót képviseli. Illata a lótusz és sáfrány.