Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Tree kaliforniai fehér zsáya & eukaliptusz füstölő

890 Ft
Menny.:db
Gyártó: Green Tree
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Leírás

A kaliforniai fehér zsálya a kaliforniai sivatagból származik. A fehér zsálya egy rendkívül erőteljes szakrális növény a negatív energia eltávolítására, magas tisztító, megtisztuló és védelmező tulajdonságokkal rendelkezik, illata frissítő és tisztító.
Eredetileg az ősi indiánok használták a gonosz és a negatív energiák elűzésére, valamint ceremóniákon az egészség és a jólét bevonzására és a védelem növelésére.

Az eukaliptusz élénkít és felfrissít, segít legyőzni a lustaságot. Elősegíti lelki egyensúlyt, összeszedetté tesz, növeli a szellemi befogadóképességet.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Csakrarendszer, energetikai rendszer működése
  • Lelki munka
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Lelki tisztítás
  • Imádság
  • Tértisztítás

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!