Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Tree kaliforniai fehér zsáya & eukaliptusz füstölő

590 Ft
Menny.:db
Gyártó: Green Tree
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. április 03.

Leírás

A kaliforniai fehér zsálya a kaliforniai sivatagból származik. A fehér zsálya egy rendkívül erőteljes szakrális növény a negatív energia eltávolítására, magas tisztító, megtisztuló és védelmező tulajdonságokkal rendelkezik, illata frissítő és tisztító.
Eredetileg az ősi indiánok használták a gonosz és a negatív energiák elűzésére, valamint ceremóniákon az egészség és a jólét bevonzására és a védelem növelésére.

Az eukaliptusz élénkít és felfrissít, segít legyőzni a lustaságot. Elősegíti lelki egyensúlyt, összeszedetté tesz, növeli a szellemi befogadóképességet.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Csakrarendszer, energetikai rendszer működése
  • Lelki munka
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Lelki tisztítás
  • Imádság
  • Tértisztítás

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.