Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Tree Native Soul Palo Santo & Sivatagi zsálya füstölő

2.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: Green Tree
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. január 31.

Leírás

Palo Santo egy Dél-Amerikából származó szent fa. Égetésekor a füstje tisztító erővel rendelkezik, lelki és testi nyugalmat ad. Továbbá inspirálja a kreativitást, megtisztít a negatív energiáktól. Évszázadokig az Inkák, a Sámánok, szakrális emberek és bennszülött közösségek Dél-Amerikában energia tisztázására, nyugtatásra és spirituális tisztításra használták a fának ennek az erőteljes formáját.

A sivatagi zsálya egy meleg, növényes aromával rendelkezik, tisztításra, megtisztulásra, a védelem és belső erő fejlesztésére használják, valamint védelmet ad a rossz energiák és befolyásolás ellen. Megtisztítja a környezetedet és pozitív energiát teremt.

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők.A dobozban 8 db kézzel készíttett, gyógynövényekkel dúsított füstölő található. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.