Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ispalla Palo Santo & Ruta

2.100 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ispalla
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. december 05.

Leírás

Észak Peru őseinek az életének fontos része volt a világontúli erőkbe vetett hit. A  szent Palo Santo és a Ruta egy egyedi illatot teremt, ami kényelmet, javulást és lelki tisztulást biztosít.

A füstölő meggyújtásával engedd, hogy az ősi rituális füst körbeöleljen téged és és egy csodálatos utazásra vigyen téged, ami magába foglalja az önfelfedezést, a spiritualitást és a belső tudásod újrafelfedezését.

Csomag tartalma: 10 db füstölő szál.

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.