Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akasha templom titkai könyv, áldott rudraksha mag Indiából

9.990 Ft 7.990 Ft
20%
Az akció időtartama: - 2021. 12. 31.
Kapható választék:
Rudraksha mag típusa:
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. december 06.

Leírás

A csomag részei:

  • Áldott, beavatott Rudraksha mag talizmán Indiából, a mesterek ékszere
  • Az Akasha templom titkai című könyv, azt az ősi, misztikus templomot mutatja be, ahonnan a Rudraksha mag származik
  • Textiltasak a magnak
  • Szent hamu, vibuthi, amit Indiában a lelki munka során a homlok közepére, a harmadik szemre szoktak tenni. Meditáció és lelki munka során segít tisztán tartani az energiát és védi a csatornákat.

Ahhoz, hogy biztosan odaérjen a karácsonyfa alá, kérjük, hogy legkésőbb december 15-ig add le a megrendelést.

Az Akasha templom titkai

Egy különleges könyv, ami India bölcseinek rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-Indiában található az Akasha templom, itt alkottak évezredeken át a Maharishik. A könyvből megismerheted e szent hely történetét és tanításait, a régi korok eddig feltáratlan spirituális összefüggéseit. Tudj meg mindent a próféták templomáról, a sorslevelek bölcsőjéről!

Áldott Rudraksha mag Indiából, különleges erejű beavatott lelki csatorna, Siva könnye, a mesterek ékszere

Az igazi rudraksha igen nagy erőt, energiát képvisel. A név jelentése Siva könnye, az ő jelenlétének megtestesülése. Úgy tartják, hogy minden egyes rudraksha Sivát képviseli, az ő teljes értékű energiáját hordozza. Érdemes belőle medált készíteni, lehetőleg ezüst, vagy arany foglalattal, úgy, hogy a szív- és a torokcsakrád között félúton viseld.

A rudraksha több cikkből áll, ezeket mukhinak hívjuk. A mukhik számától függ a jelentése és az általa képviselt energia. Ide kattintva megtalálod a többi rudraksha termékünket.

A kosárba helyezés előtt válaszd ki fent, hogy melyik típusú maggal szeretnéd:

  • 2 mukhi - Siva és Parvati, Hold, asztrálutazás, hindu és buddhista energiák vonzása, párkapcsolat, férfi és női minőség.
  • 3 mukhi - A Nap és a tűz energiáját közvetíti. Enyhítő, csendesítő hatású, segít elengedni a stresszt, közelebb visz a sikerhez. Segít elengedni a régi életek karmáját, erősíti a hitünket és bölcsességünket.
  • 4 mukhi - Brahma, Jupiter, vese, pajzsmirigy, agy, pszichés problémák, memória, szív. Bűnök, blokkok oldása, folyamatos bocsánatkérés. Tudatosság emelése. Emelkedés az isteni minőség felé.
  • 5 mukhi - Siva, Jupiter, csontvelő, máj, vese, lábak, csípő, fül, testzsír, cukor. Csakrapontok és csakravezetők erősítése. Védelem a halálos veszélytől, balesetveszélyes helyzetektől. Hírnév, elismertség, siker erősítése.
  • 6 mukhi - Murugan, vagyis Karthik, győztes helyzetek, csaták, háborúk. Konfliktusok oldása, kommunikáció nehéz helyzetekben. Segít megtartani fókuszt, földel, tökéletesít. Frissít, segít elengedni a lustaságot és az elnehezülést.
  • 7 mukhi - Igazán különleges, nagyon ritkán lehet hozzájutni, 6-8 évente mindössze egyszer terem.. Mahalakshmi, vagyis Lakshmi, a bőség istennőjének a legmagasabb áldását és energiáját képviseli. Segít bőséget, elégedettséget és boldogságot teremteni. Szeretet, szerencse, pozitivitás, jó gondolkodás.