Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ketu yantra, jómód, lelkiség, hit, elmélyülés, 7x5cm

15.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. május 12.
Raktárkészlet 1: 3 db raktáron

Leírás

A yantrák Indiából érkezett áldott réztáblák. Mindegyik yantra a hozzá kapcsolódó indiai templomban kapott áldást. Olyan nagy erejű szimbólumok, amik segíthetnek harmonizálni, kiegyensúlyozni a teret, amiben élünk, és saját magunkat is. A réztáblák a szellemhez szólnak. Görgess lejjebb a részletes bemutatáshoz.

Ketu yantra

  • Egyedüllét, magány, elmagányosodás ellen
  • Csont, csontritkulás, ízületi problémák gyógyítása
  • Halálfélelem ellen
  • Pereskedés elkerülése
  • Jó egészség
  • Jómód
  • Gazdagság

A Ketu blokkja az élet számos területén okozhat nehézségeket. Indiában úgy tartják, olyan a hatása, mint akit kígyómarás ért az élete különböző területein. Hatással lehet betegségek megjelenésére, balesetek előfordulására. Erősítheti az egyedüllét, az elmagányosodás energiáját. Nem tekinthetjük minden esetben blokknak. Ha valaki szerzetesi, a világtól elvonult életre vágyik, számára áldás is lehet, hiszen önmagában, akár teljesen egyedül élve is megtalálhatja az egyensúlyt.

A Ketu a védikus asztrológiában egy ún. árnyékbolygó, ami számunkra láthatatlan, vagy nincs teste, hanem csak energetikai formában jelenik meg. A Ketu a déli sarkot, leszálló holdcsomópontot jelképezi.

A Kala Sarpa Dosha elengedésének egyik fő lehetősége a lelki munka, az imádságok ereje. A yantra ezeket a jótékony folyamatokat erősítheti. Segíthet enyhíteni a problémák erejét, tisztíthat, energizálhat. Indiában úgy tartják, hogy a Kala Sarpa Dosha valójában egy Sivától kapott feladat, aki így ösztönöz minket a kitartó, fegyelmezett, tudatos fejlődésre.

Elhelyezhetjük otthoni oltárban, szentélyben, munkahelyen.

A yantrákról 

A yantrák, vagyis az áldott indiai réztáblák különböző szimbólumokat hordoznak. A jelképek, formák, rezgések mindannyiunkra hatással vannak. Ahogy egy szín, illat, íz, vagy hang információt hordoz, az érzékszerveinken keresztül hat ránk, úgy a yantrák rezgése is hatással van ránk. A réztáblák a szellemhez szólnak. Segítenek harmonizálni, kiegyensúlyozni a teret, amiben élünk, és saját magunkat is.

Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett minket. Tekintsünk hát szeretettel és tisztelettel Istenre, hogy a tőle kapott szeretet és tisztelet magasabb szintre emelhessen minket. Ahogy Isten energiája jelen van bennünk, úgy van lehetőségünk hitet és szeretetet teremteni. A jó gondolkodással életet és teret adunk az emelkedésnek.

Az isteni energia megélésének számos lehetősége van. Gondolhatunk itt az imára, szent szolgálatra, meditációra. India ősi világában úgy tartják, hogy az imák, szent hangok, mantrák ismétlése, zengetése feltölt minket az isteni szeretet rezgésével.
Ugyanennek egy másik formáját jelentik a yantrák, vagyis az ősi szimbólumokkal ellátott áldott réztáblák. A yantra valójában az imádság, a mantra megtestesülése.
Ezek a gondosan megtervezett és elkészített alkotások segíthetnek megteremteni azt a rezgést, harmóniát és környezetet, amiben az életünket tisztább, magasabb rezgésre emelhetjük.
Ahogy a különböző imák és mantrák más-más vágyat, óhajt, könyörgést fogalmaznak meg, úgy az egyes yantrák különböző szimbólumokat tartalmaznak. Mindegyik típus más célra koncentrál, más energiát teremt a környezetünkben.
Érdemes úgy kiválasztani a yantrákat, hogy a teremtésünk, a vágyaink szerinti élethelyzetet segítsék és támogassák.

A yantrákat kitehetjük falra, akár bekeretezve, de kerülhet például házi oltárra, szentélyre is.
A legtöbb yantra egy vékony fóliába van burkolva, érdemes ebben hagyni. Így nem mattul, oxidálódik a felülete, tovább marad fényes.

Paraméterek

Képviselt istenség Ketu
Mérete 7,5x7,5 cm