Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kristályok ezüsttel, rudrakshával és spatikával - karkötő

25.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás

Kristályok ezüsttel, rudrakshával és spatikával

A Spatika kiváló minőségű kvarckristály  féldrága ásvány a gyémánt helyettesítője.  Az asztrológia szerint  a Vénuszhoz kapcsolódik. Természetes kő, amelyet nem az ember faragott, hanem a természet alkotott, molekuláról molekulára gyűjtötte össze több száz, ezer vagy millió év alatt, úgy nőtt, ahogy egy élő test növekszik, de végtelenül lassabban. A természet ilyen alkotása maga a csoda . Úgy tartják, hogy a spatika eltávolít minden átkot és negatív karmát, és növeli az önbizalmat és a hatalmat.

A rudraksha valójában egy mag, pontosabban egy szakrális gyümölcs, amit a magjára aszaltak, majd óvatosan meghámoztak. A friss gyümölcs egy kicsi szilvához, vagy áfonyához hasonlít. Indiában nagy tiszteletben áll, úgy tartják, ez az egyik legmagasabb rezgésű szent növény. A magját birtokolni és használni isteni kegynek számít.

A használatát az életet megnehezítő blokkok oldásához javasoljuk. Saját magad, hozzátartozóid, vendégeid, tanítványaid lelki munkáját és tisztulását is nagyban támogatja. A malát használva behívhatod a templom, a guruk energiáját, megnyithatod a tiszta csatornát, amin keresztül könnyebben tudod majd eltávolítani és elküldeni a nehézségeket.

Az igazi rudraksha igen nagy erőt, energiát képvisel. A név jelentése Siva könnye, az ő jelenlétének megtestesülése. Úgy tartják, hogy minden egyes rudraksha Sivát képviseli, az ő teljes értékű energiáját hordozza. Érdemes belőle medált készíteni, lehetőleg ezüst, vagy arany foglalattal, úgy, hogy a szív- és a torokcsakrád között félúton viseld.

Jáspis: auratisztító, stresszoldó, vérkeringést segítő, védelem

Türkiz: A Türkiz Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. A keresztes lovagok amulettjeként vált híressé, de számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Az egyik legerősebb gyógyító ásványunk, regenerálja a szöveteket, erősíti az immunrendszert, támogatja a tápanyagok felszívódását. Arra ösztönöz, hogy mindig kimondjuk, amit gondolunk, és ráébreszt arra, hogy sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek. Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az ízületi gyulladásokat, semlegesíti a túlsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomor panaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.

További hatásai: kommunikáció, pajzsmirigy, önbizalom, védő, ízületi gyulladás, gyomor, bélproblémák, szem, agy, nyugtató, kreativitás

Ametiszt: Az ametiszt  egy olyan kristály, amely teljes mértékben kapcsolódik a bölcsességhez, az egyensúlyhoz, a védelemhez és a vitalitáshoz. Az ametiszt a védelem, az életerő és a magasztos lelkiállapot erős köve. Ametiszt – lila színű, átlátszó kvarc. Színe elősegíti a fizikai test megtisztulását és az esetleges károk kiküszöbölését, valamint biztosítja a védőenergiát és az állapotváltást a normális tudatunktól a meditatívig. A kő erősíti a magasabb csakrákat és az intuíciót is.

Aventurin: Az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Az önbecsülés ásványa. Az aventurin jó választás a pozitív és a romantikus kapcsolatok előmozdítása érdekében. További hatásai: auravédő, stresszoldó

Gránát: A gránát segít a test gyulladásos folyamataiban és a sebek gyógyulásában. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, segít a gerinc gyógyulásában, a sejtek rendellenességét tisztítja, energiával tölti fel a vért, a szivet és a tüdőt. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti. Lelki téren bátorságot és bizalmat öntenek belénk még nehéz helyzetben is.

Borostyán: Segít csökkenteni a depresszióra való hajlamot, serkenti a kreatív gondolkodást, egyensúlyt hoz a viselője életbe és türelmessé tesz, bátorságot ad és javítja az agyi működést

Kék achát: nyugtató, segíti a spirituális fejlődést, önbizalom erőstő, kiegyensúlyozottság, emésztés segítség

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!