Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laksmi, Gomti szem csomag

44.480 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

Laksmi, Gomti szem csomag

A csomag tartalmazza:

 • A5 Laksmi aranykép kerettel 
 • Gomti mala
 • Sagrada Madre Újjászületés-Víz PRÉMIUM füstölő

Lakshmi 

Lakshmi, Visnu hitvese, a nőiesség, termékenység, bőség, teremtő energia képviselője a szerencse istennője a hindu világban. Egyik különleges formája az Astha Lakshmi, vagyis Nyolc Lakshmi. Nyolc fő energetikai területet kötnek hozzá, amik a bőség egy-egy különböző megnyilvánulását jelentik.

 • Nőiesség
 • Bőség
 • Termékenység
 • Teremtő Energia
 • Lakshmi nyolc formája:
  • Dhan Lakshmi - Gazdagság, anyagi bőség
  • Gaj Lakshmi - Közlekedés, hátasállatok, járművek
  • Adi Lakshmi - Végtelen bőség, korlátlan teremtő erő
  • Vidzsaj Lakshmi - Győzelem, bátorság, önbizalom
  • Dhairya Lakshmi - Türelem, stratégia, tervezés és céltudatosság
  • Dhanya Lakshmi - Étel, gabona, táplálék, egészség
  • Vidya Lakshmi - Tudás, tanulás, képességek
  • Santan Lakshmi - Gyermekek, örökség, család, barátok, jóakarók

Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett minket. Tekintsünk hát szeretettel és tisztelettel Istenre, hogy a tőle kapott szeretet és tisztelet magasabb szintre emelhessen minket. Ahogy Isten energiája jelen van bennünk, úgy van lehetőségünk hitet és szeretetet teremteni. A jó gondolkodással életet és teret adunk az emelkedésnek.

Az isteni energia megélésének számos lehetősége van. Gondolhatunk itt az imára, szent szolgálatra, meditációra. India ősi világában úgy tartják, hogy az imák, szent hangok, mantrák ismétlése, zengetése feltölt minket az isteni szeretet rezgésével.

Az adott Istenség képe emeli az imák erejét.

A különböző indiai Istenségek más-más vágyat, óhajt, könyörgést fogalmaznak meg. Mindegyik más célra koncentrál, más energiát teremt a környezetünkben.
Érdemes úgy kiválasztani, hogy a teremtésünk, a vágyaink szerinti élethelyzetet segítsék és támogassák.

A képet kitehetjük falra, akár bekeretezve, de kerülhet például házi oltárra, szentélyre is.

GOMATI CHAKRA MALA

A gomti folyóban található gomti csakra csigák népszerű gyógymódok számos problémára, amellyel az emberek mindennapi életük során szembesülnek. Pontosan mi is az a gomti csakra, és milyen előnyökkel jár?

Az asztrológusok úgy vélik, hogy a gomti csakra medálként, gyűrűként vagy fülbevalóként való viselése gyógyíthatja az embert érintő problémákat. Ez egy fehér színű kő, a kő egyik oldalán kis körök láthatók, és a csakrákat Laksmi istennő szimbólumának tekintik. A gomti csakra kő számtalan módon felhasználható az élet problémáinak megoldására.


Megvédi viselőjét a negatív energiáktól,az ismétlődő pénzügyi problémák elkerülhetők.


A Gomti csakra általában az egészséghez, a gazdagsághoz és a sikerhez kapcsolódik. Lakshmi istennő mellett is imádják a diwali alatt. Néhányan ezt Lord Shiva szemének tartják.

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!