Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mélység, 20g

990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ananda
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás

Gyógynövényes gyantakeverék, 20g

Összetevők: palo santo chips, kecskeruta, boróka, copal gyanta
Égethető: magában, szénen, égetőben, tálkában.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Tisztítás
  • Imádság

Palo Santo: Peruból származik, az ottani sámánok és szertartásvezetők évezredek óta használják. Szent növénynek minősül, kizárólag az erre fenntartott rezervátumok nyilvántartott, szigorúan őrzött fáit szabad erre a célra felhasználni.

Kecskeruta: A gyógyító gyomnövény. Az orvosi kecskeruta növényi antidiabetikum. Vércukorszint csökkentő hatású,ezért növényi inzulinnak is nevezik.
A kecskerutát a középkorban elsősorban a pestis, a fertőző betegségek és lázas állapotok valamint a kígyómarás gyógyításakor hívták segítségül.


Boróka: Bogyói gömb alakúak, amik édesek, zamatosak és nagyon illatosak. Segít leküzdeni a szorongást, az ideges feszültséget és a stresszt. A középkorban elégették őket, ettől ugyanis azt remélték, hogy védelmet nyújt a betegségek ellen.
Emberemlékezet óta mágikus növényként tisztelik és hatékony fegyverként használták a negatív hatásokkal és a gonosz erőkkel szemben. Ünnepek alkalmával borókával füstölték át a házakat, hogy megtisztítsák a helyiségeket, és eltávolítsák a régi dolgokat.
 

Paraméterek

Nettó tömeg 20g