Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Misztérium, 20g

990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ananda
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2022. május 19.

Leírás

Gyógynövényes gyantakeverék, 20g

Összetevők: kálmosgyökér, mirha-tömjén, boróka
Égethető: magában, szénen, égetőben, tálkában.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Tisztítás
  • Imádság

Kálmosgyökér: Más néven bécsisás, a legrégebben ismert gyógynövények közé tartozik.
Dél Kínában és Indiában honos.
Már több ezer éve ismerik és használják az egész világon. Ősidők óta a szerelem és a vágy szimbólumaként jelenik meg a versekben is. Hatékony vágyserkentőnek tartották.
Az idegrendszerre nyugtatóan hat, mérsékli a depressziót, védi az agyat.

Tömjén: A tömjén az ókorban az arannyal és egyéb drágakövekkel egy rangban álló illatszer volt, ezért a hatalom jelképének is számított. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására. Régebben a tömjént a háztartásban elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket.
A tömjén fogalma emlékezetek óta összefonódik a spiritualitással: segít megszabadulni a lelki szorongásoktól, gondterheltségtől, visszaadja a lélek erejét. Támogatja az energia összpontosítását, koncentrálja és állandósítja a figyelmet. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget, segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.


Boróka: Bogyói gömb alakúak, amik édesek, zamatosak és nagyon illatosak. Segít leküzdeni a szorongást, az ideges feszültséget és a stresszt. A középkorban elégették őket, ettől ugyanis azt remélték, hogy védelmet nyújt a betegségek ellen.
Emberemlékezet óta mágikus növényként tisztelik és hatékony fegyverként használták a negatív hatásokkal és a gonosz erőkkel szemben. Ünnepek alkalmával borókával füstölték át a házakat, hogy megtisztítsák a helyiségeket, és eltávolítsák a régi dolgokat.
 

Paraméterek

Nettó tömeg 20g