Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nandita Fenyőtömjén exkluzív füstölő, 15g

890 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

Nandita fenyőtömjén az igazi hagyományos recept alapján készült, a leghíresebb indiai füstölő, amit az egész világon élveznek. A füstölőket ritka gyógynövényekkel, virágokkal, gyantával és létfontosságú olajokkal keverik. 

Amikor meggyújtja a füstölőt, egy biztonságos és természetes élményben lesz része.

Minden összetevő egyedi, tisztán természetes, mérgező anyagoktól mentes és ózon barát.

tömjén hagyományosan számos kultúrában és vallási rituáléban használt füstölőanyag, és gyógyászati alkalmazásai is ismertek. 

A tömjénnek tulajdonított potenciális jótékony hatások közé tartozhatnak: 

Spiritualitás támogatása: Tömjén gyakran használják meditáció és imádság során, mivel a füstölés szentelő hatású lehet, segítve a spirituális élményeket és összpontosítást. 

Hangulatjavítás: Az illata kellemes lehet, és bizonyos aromaterápiás előnyökkel járhat, segítve a stressz csökkentését és a hangulat javítását. 

Légúti előnyök: A tömjén füstölése antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezhet, ami segíthet a levegő tisztításában. Egyesek úgy vélik, hogy a tömjénfüst belélegzése hasznos lehet légúti problémák esetén.

Meditáció és relaxáció: A tömjén használata szerepet játszhat a relaxációban és meditációban, segítve a belső béke és nyugalom elérését.

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!