Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Navaratna mala, nagy szemű

20.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás

A  Navaratna (jelentése: "kilenc drágakő", "ratnas") szanszkrit eredetű szó. A mala kilenc féle drágakőből van összefűzve, a dél- és délkelet-ázsiai kultúrában nagy tradicionális jelentőséggel bír. Gazdagságot, státuszt szimbolizál, támogatja az egészséget és a jólétet.

A kövek sorrendjének hatalmas ereje van, a kilenc kő egy-egy Istenséget szimbolizál.

Rubin - Surya
Gyöngy - Chandra
Vörös korall - Mangala
Smaragd - Budha
Sárga zafír - Guru
Gyémánt - Shukra
Kék zafír - Shani
Hessonita - Rahu
Macskaszem - Ketu

A malát, vagyis az imafüzért mantrázás, imádkozás során használjuk. 108 szemből áll, így nem kell számolni a mantra zengetése közben az ismétlések számát. A mala használata igen egyszerű. Vedd a jobb kezedbe. Keresd meg a bojtot, ezt guruszemnek is hívjuk. Kezdd mondani, vagy zengetni a mantrát, majd minden ismétlés után léptess egyet a malán. Úgy a legegyszerűbb, ha a mutatóujjadra fekteted a malát és a hüvelykujjaddal húzol egy szemet magad felé ismétlésenként. A bojt lesz az utolsó szem, így akkor is érzed, hogy a végére értél, ha csukott szemmel végzed a gyakorlatot.

A mala használata, az alapanyagául szolgáló kövek, fák és magvak, illetve az ezekkel végzett lelki munka és mantrázás a szellemre és a lélekre hatnak. Felhívjuk a figyelmedet rá, hogy ez nem gyógyszer, nem minősül gyógyításnak és gyógykezelésnek. Úgy tartjuk, hogy a lélek és a szellem helyzete, állapota hatással van a fizikai testünk egészségére. Ép testben ép lélek, ép lélekben ép test. Dolgozzunk önmagunkon, végezzük a lelki feladatokat, mantrázzunk, meditáljunk, járjunk az önismeret útján. Gondoskodjunk a szellemünk jó energetikai szintjéről.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!