Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Noé bárkája a XXI. században

2.250 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. március 09.

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség. Hogyan történik majd az átmenet az új világba? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra.

Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk?

A könyv az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete.

Termék címkék:
akasha beszélgetések

Leírás

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség.

  • Hogyan történik majd az átmenet az új világba?
  • Mit mond minderről a Biblia, mit tudhatunk az ősi próféciákból és mit üzen számunkra India bölcsessége?
  • Talán a megoldás már évezredek óta a kezünkben van?
  • Lehet, hogy életünk során már mindannyian elkezdtük felépíteni a saját bárkánkat?

Ez a könyvecske egy új, igen mély gondolatokat hordozó könyvsorozat első kötete. Ez az Akasha beszélgetések. Évek, évtizedek elmélkedése és kutatása jelenik meg bennük. Feszegessük a tudásunk és képzeletünk határait. Gondoljunk úgy Noé bárkájára, mint az újjászületés, a várandósság, az új világ megnyílásának lépései. Engedjük meg magunknak, hogy egy pillanatra fellazítsuk az eddigi keretrendszerek falait. Talán a megoldás már évezredek óta a kezünkben van? Lehet, hogy életünk során már mindannyian elkezdtük felépíteni a saját bárkánkat?

A könyv a bibliai özönvíz egy egészen új, eddig feltáratlan magyarázatát és megközelítését mutatja be. Megérthetjük belőle az életünk fő mozgatórugóit. Rávilágít arra, hogy merre is halad a hajónk az élet tengerén, mi vár ránk a végső kikötőben és onnan milyen formában indulhatunk tovább. Ahogy a Biblia írja, az utolsó időket járjuk, a régi világ elfáradt. Új energia közeleg, új korszak vár ránk. Induljunk el ezen az úton, a hajónk már felkészült, csak arra vár, hogy felhúzzuk a vitorlát és rábízzuk magunkat a kozmikus szélre.

Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk?

Ilyen és hasonló témákról szólnak az Akasha beszélgetések előadások, az aktuális alkalmak az info.sorslevelek.hu oldalon találhatók.

A Noé bárkája a XXI. században az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete, a hamarosan érkező újabb kötetek egy-egy mély előadás témáját dolgozzák fel.

Paraméterek

Oldalak száma 120
Kiadás éve 2020
ISBN 978-615-00-8534-0
Nyelv magyar
Borító puhatáblás

Youtube videók