Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Noé bárkája a XXI. században

2.250 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. december 05.
Termék címkék:
akasha beszélgetések

Leírás

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség.

  • Hogyan történik majd az átmenet az új világba?
  • Mit mond minderről a Biblia, mit tudhatunk az ősi próféciákból és mit üzen számunkra India bölcsessége?
  • Talán a megoldás már évezredek óta a kezünkben van?
  • Lehet, hogy életünk során már mindannyian elkezdtük felépíteni a saját bárkánkat?

Ez a könyvecske egy új, igen mély gondolatokat hordozó könyvsorozat első kötete. Ez az Akasha beszélgetések. Évek, évtizedek elmélkedése és kutatása jelenik meg bennük. Feszegessük a tudásunk és képzeletünk határait. Gondoljunk úgy Noé bárkájára, mint az újjászületés, a várandósság, az új világ megnyílásának lépései. Engedjük meg magunknak, hogy egy pillanatra fellazítsuk az eddigi keretrendszerek falait. Talán a megoldás már évezredek óta a kezünkben van? Lehet, hogy életünk során már mindannyian elkezdtük felépíteni a saját bárkánkat?

A könyv a bibliai özönvíz egy egészen új, eddig feltáratlan magyarázatát és megközelítését mutatja be. Megérthetjük belőle az életünk fő mozgatórugóit. Rávilágít arra, hogy merre is halad a hajónk az élet tengerén, mi vár ránk a végső kikötőben és onnan milyen formában indulhatunk tovább. Ahogy a Biblia írja, az utolsó időket járjuk, a régi világ elfáradt. Új energia közeleg, új korszak vár ránk. Induljunk el ezen az úton, a hajónk már felkészült, csak arra vár, hogy felhúzzuk a vitorlát és rábízzuk magunkat a kozmikus szélre.

Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk?

Ilyen és hasonló témákról szólnak az Akasha beszélgetések előadások, az aktuális alkalmak az info.sorslevelek.hu oldalon találhatók.

A Noé bárkája a XXI. században az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete, a hamarosan érkező újabb kötetek egy-egy mély előadás témáját dolgozzák fel.

Paraméterek

Oldalak száma 120
Kiadás éve 2020
ISBN 978-615-00-8534-0
Nyelv magyar
Borító puhatáblás

Youtube videók