Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Palo Santo tértisztító füstölő 15g (106)

1.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Palo Santo
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.

Leírás

Eredeti, tiszta, friss palo santo tértisztító füstölő Dél-Amerikából.

Gyújtsd meg a végét, izzítsd fel és hagyd füstölni. Csak füstöljön, ne égjen. Amíg füstöl, járj körbe a lakásban. Imáiddal, kéréseiddel és a palo santo füstjét a sarkok felé fújva tisztítsd a teret. A tisztításhoz javasoljuk a Ye Dharma mantrát, amit ide kattintva tudsz meghallgatni. A folyamat addig tart, amíg izzik a fa. Ha szeretnél tovább tisztítani, fújd, hogy izzon, vagy izzítsd újra. Igen erős, intenzív illata van, ne füstöld el az egész szálat egyben, így igen kiadós lesz.

A palo santo Peruból származik, az ottani sámánok és szertartásvezetők évezredek óta használják. Szent növénynek minősül, kizárólag az erre fenntartott rezervátumok nyilvántartott, szigorúan őrzött fáit szabad erre a célra felhasználni.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Tértisztítás
  • Lakás, szobák, helyiségek frissítése, tisztítása
  • Lelki munka
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Rezgés emelése
  • Imádság

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!