Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Palo Santo tértisztító füstölő 27g (133)

2.700 Ft
Menny.:db
Gyártó: Palo Santo
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás

Eredeti, tiszta, friss palo santo tértisztító füstölő Dél-Amerikából.

Gyújtsd meg a végét, izzítsd fel és hagyd füstölni. Csak füstöljön, ne égjen. Amíg füstöl, járj körbe a lakásban. Imáiddal, kéréseiddel és a palo santo füstjét a sarkok felé fújva tisztítsd a teret. A tisztításhoz javasoljuk a Ye Dharma mantrát, amit ide kattintva tudsz meghallgatni. A folyamat addig tart, amíg izzik a fa. Ha szeretnél tovább tisztítani, fújd, hogy izzon, vagy izzítsd újra. Igen erős, intenzív illata van, ne füstöld el az egész szálat egyben, így igen kiadós lesz.

A palo santo Peruból származik, az ottani sámánok és szertartásvezetők évezredek óta használják. Szent növénynek minősül, kizárólag az erre fenntartott rezervátumok nyilvántartott, szigorúan őrzött fáit szabad erre a célra felhasználni.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Tértisztítás
  • Lakás, szobák, helyiségek frissítése, tisztítása
  • Lelki munka
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Rezgés emelése
  • Imádság

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.