Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sagrada Madre Yagra, ibolya és levendula PRÉMIUM füstölő

2.480 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó: Sagrada Madre
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

A Sagrada Madre füstölők készítéséhez csak természetes összetevőket használnak, virágokat, koncentrált aroma olajokat, yagrát, gyümölcs biomasszát, faszenet és sót.

A yagra erős aromája oldja a rossz rezgéseket, a levendula frissségével és az ibolya kombinációjával kitisztítja az elmét, és segít a teljes asztrális tisztításhoz.

levendula az erkölcsiséget és a tisztaságot szimbolizálja. Ismert a védelmező és tisztító erejéről. Ez a magas aromájú növény megnyugtató hatású. Továbbá segíti visszaállítani az érzelmi egyensúlyt a szívcsakra megnyitásával. Az ibolya a szerelem szimbóluma.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Lelki munka
  • Gondolatok, gondolatvilág tisztítása
  • Nehézségek, nehéz energiák elengedése
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Lelki tisztítás
  • Imádság
  • Tértisztítás

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!

Egy doboz 6 db füstölő szálat tartalmaz. Füstölési ideje 1 óra.