Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sagrada Madre ibolya és levendula PRÉMIUM füstölő

2.480 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sagrada Madre
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. december 05.

Leírás

A Sagrada Madre füstölők készítéséhez csak természetes összetevőket használnak, virágokat, koncentrált aroma olajokat, yagrát, gyümölcs biomasszát, faszenet és sót.

A yagra erős aromája oldja a rossz rezgéseket, a levendula frissségével és az ibolya kombinációjával kitisztítja az elmét, és segít a teljes asztrális tisztításhoz.

levendula az erkölcsiséget és a tisztaságot szimbolizálja. Ismert a védelmező és tisztító erejéről. Ez a magas aromájú növény megnyugtató hatású. Továbbá segíti visszaállítani az érzelmi egyensúlyt a szívcsakra megnyitásával. Az ibolya a szerelem szimbóluma.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Lelki munka
  • Gondolatok, gondolatvilág tisztítása
  • Nehézségek, nehéz energiák elengedése
  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Lelki tisztítás
  • Imádság
  • Tértisztítás

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.

Egy doboz 6 db füstölő szálat tartalmaz. Füstölési ideje 1 óra.