Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satya Aromás Fenyőtömjén füstölő 15g

4.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Satya
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

Satya Masala Füstölő - Aromatic Frankincense - Aromás tömjén

A masala füstölő kizárólag természetes alapanyagból készül. A masala füstölők a prémium kategóriájú füstölők csoportjába tartozik. Egy lapos dobozban általában 15 gramm füstölő található. A kézi gyártás során a masala füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és "mártásos" technikával készítik. Az igen bonyolult receptúra minden komoly füstölő manufaktúra féltve őrzött titka. A gyártás során felhasználnak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, melyek az aktuális füstölő meghatározó illatát adják.

A tömjén lehet füstölő, gyanta, olaj...

Nyugtató, antidepresszáns hatású a gyanta meleg, sugárzó, gyantás, földes és enyhén balzsamos illatú. A tömjént bőrbetegségekre és a hegszövet kezelése, a kisebb fájdalom és gyulladás kezelésére alkalmazták.

Fáradtság, izomfeszültség, a fejfájás és köszvényes lábak tüneteinek enyhítésére használták. Füstje - természetesen nem közvetlenül belélegezve - támogathatja a tüdőműködést és a memóriaképességet.

Tömjén spirituális hatása

A frankincense, magyarul tömjén a Föld elemhez kapcsolódik, érzelmileg és energikusan megnyugtat és bátorít.

A tömjéngyanta égéséből származó füst védelmet, tisztítást, lelki tudatosságot és megtisztult felemelkedettséget ad.

Támogatja az érzelmi gyógyulást, a reflexiót és az önellenőrzést, különösen szorongás és depresszió idején. A tömjén füstje szimbolikusan tisztító hatású, a gonosz erők és a belső kételkedések, félelmek ellen.

A tömjén az egyik legerősebb tértisztító akár önmagában, akár más gyógynövényekkel keverve.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!