Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sorslevél felolvasás - ősi személyes sorselemzés, élőben Indiából

63.000 Ft 55.000 Ft
13%
Az akció időtartama: - 2021. 12. 24.
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. december 06.

Leírás

A SORSLEVELEK, indiai pálmalevelek több ezer éve segítik az embereket az ideális, optimális életút elérésében.

 • Azoknak írták, akik szeretnének boldogan, egységben élni, és készek tenni saját magukért.
 • 2-4 éves szakaszokra bontva megismerheted az előtted álló életutat, a lehetőségeidet. Választ kaphatsz több nagy kérdésedre, megértheted, miért születtél erre a világra és mi a feladatod.
 • Élő, internetes kapcsolatban olvassuk fel a leveledet Indiából, egy guru és a tolmácsunk segítségével.

MIT TARTALMAZ A FOLYAMAT? palm leaf

Regisztráció és keresés Indiában

 • Konzultáció, kérdéseid megválaszolása
 • Ujjlenyomatod levétele személyesen
 • Regisztrációs lap eljuttatása Indiába
 • Indiai könyvtárak látogatása, kötegek elhozása
 • Visszajelzés a keresés sikerességéről

Felolvasási folyamat

 • Időpont-egyeztetés, bevezetés, konzultáció
 • Élő videókapcsolat az indiai felolvasó mesterrel
 • Tolmácsolás indiai angolról az anyanyelvedre
 • Felolvasásodról készült hangfelvételek átadása
 • Karmatisztító gyakorlatok, púdzsa

Néhány példa, hogy milyen jellegű válaszokat kaphatsz az életed nagy kérdésire

PÁRKAPCSOLAT - Mikor és hol találok rá a páromra? Mikor fogunk összeházasodni?
CSALÁD, GYERMEKEK - Hány gyermekünk lesz? Hogyan alakul az ő életük?
EGÉSZSÉG, ÉLET - Fogok küzdeni betegségekkel? Meddig fogok élni?
KARRIER, SIKER - Hogyan alakul a munkám, a karrierem? Milyen sikerek várnak rám?
PÉNZ, VAGYON, ANYAGIAK - Hogyan alakul az anyagi helyzetem? Milyen körülmények között fogok élni?
SPIRITUALITÁS, ÉLETFELADAT - Része lesz életemnek a spiritualitás? Mi az életfeladatom?

KINEK VAN SORSLEVELE?

110 millió életutat rögzítettek a pálmalevelekre, ezeket India ősi könyvtáraiban őrzik. Az évezredes tapasztalatok alapján azoknak íródtak, akikhez eljut az információ a sorslevelek létezéséről, és késztetést éreznek a megkerestetésére. Ők azok az emberek, akik készek változtatni az életükön, és szeretnék tudni, hogy merre van az ideális út. A regisztráció során a hüvelykujj ujjlenyomat rögzítjük, ezt követően várhatóan néhány hét, amíg megtalálják Indiában a pálmaleveledet, és sor kerül a felolvasásodra. A kapott információkat megfogadva, a teendőket elvégezve a kulcs a kezedben van, hogy változtathass az életeden.

ŐSI SEGÍTSÉG A LELKEDNEK

Fontos vagy, számítasz! Az életednek célja van, már a megszületésed pillanatától. A pálmalevél egy csodálatos példája ennek. Indiában több ezer éve őrzik neked a pálmalevél kötegeket, azért, hogy majd felolvashassák a saját leveled akkor és abban a pillanatban, amikor szükséged van a segítségére. Isten valóban gondol ránk, fontosak vagyunk számára. Szeret minket, és szeretné, hogy boldog életet éljünk.
 

MEGERŐSÍTÉST AD

Bizonytalan vagy? Kételkedsz magadban? Nem tudod, hogy jó irányban halad-e az életed? Az életünk előtt álló nehézségek, próbatételek erősebbé tesznek bennünket. Fontos, hogy bízz magadban! Képes vagy rá! Sokan olyan karmikus terheket cipelünk, melyeket megoldva könnyebb, boldogabb élet vár ránk. Optimális életutunk megismerése hatalmas erőt és hitet ad ahhoz, hogy megerősödve, magabiztosabban járjunk az utunkon.

Hidd el, érdemes vagy a boldogságra! Néha nehéz lehet hinni abban, hogy egy jó, boldog élet vár ránk. Vajon túl tudunk lépni az elénk táruló akadályokon és megvalósítjuk álmainkat, vágyainkat? A karma-tisztításkor kapott lelki gyakorlatok, a púdzsák segítenek elmélyülni önmagunkban, segítenek megfogalmazni a vágyainkat. Magabiztosabban, kételyektől szabadulva haladhatunk tovább az utunkon. Egy könnyebb, boldog életet élve.

HOGYAN ZAJLIK MAGA A FOLYAMAT?

A folyamatnak többezer éve volt kikristályosodni Indiában. Mindössze néhány hetet vesz igénybe, nem kell hónapokat vagy éveket várnod.

Image

I. REGISZTRÁCIÓ

Rögzítjük az ujjlenyomatodat.

A regisztráció egy pár perces folyamat, ami során egy tintapárna segítségével rögzítjük az ujjlenyomatod a születési dátumoddal együtt. Nőknek a bal, férfiaknak a jobb hüvelykujjára lesz szükség. Ezután beszkenneljük a regisztrációs lapot, feldolgoztuk az adataidat, és lenyomatokat tartalmazó részt kiküldjük Indiába, a pálmalevélolvasó gurunak, akit röviden felolvasónak hívunk. Ezután a felolvasó megnézi, hogy melyik a legjobban látható ujjlenyomatod. Ezt kielemezve a végén megállapítja, hogy te melyik ujjlenyomat-családba tartozol. Ez segíti elő a pálmaleveled megtalálását.

II. KÖTEGEK MEGKERESÉSE

Köztük lesz majd a te leveled is. Image

Az ujjlenyomat-családod nevét elküldik a könyvtárakba, hogy ott megkeressék neked az ehhez tartozó levélkötegeket. Ezzel a sok millióból néhány százra tudják szűkíteni a leveleket, ami kb. 4-5 köteget jelent. Ezek lesznek majd az olvasónál a felolvasásod napján. Innentől a pontos levél kiválasztásához már rád van szükség, hiszen a saját életed pontos részleteit csak te tudod. Miután visszajeleztek Indiából, kollégáink egyeztetned veled időpontot. Ez lesz a felolvasásod napja, ami legalább három órát vesz igénybe, és két részből áll: a leveled beazonosításából, és a leveled felolvasásából.

III. AZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS

Amikor felolvassuk a pálmaleveled. Image

Az azonosítás fázis a levelek szűrésére szolgál, ennek a végére a te közreműködéseddel beazonosítjuk a neked írt pálmalevelet. Ezután a szünetben a felolvasó kidolgozza a levél tartalmát, lefordítja ótamilról modern tamilra, majd követezik a felolvasás. A felolvasás alapvetően jövőorientált, az életedről szól mostantól az életed utolsó részéig, néhány éves periódusokra bontva ad számodra információkat. Egy kisebb betekintést nyerhetsz a múltba is, és a végén egy régi, karmikus életedről is szó lesz. Természetesen a kérdéseidet is felteheted az olvasás végén.

A kedvezményes ár a 2021. november 25. és december 31. között megrendelt felolvasásokra érvényesíthető.