Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sorslevelek - Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

2.990 Ft
Termék címkék:
könyv sorslevelek

Leírás

Ugye te is érezted már, hogy jó lenne tudni, merre tovább? Olyan helyzetben, kereszteződésben találtad magad, aminek a megoldásával kapcsolatban nem volt még tapasztalatod, ahol tanácstalanul kerested, merre visz az utad. Volt már, amikor azt érezted, hogy az élet karmikus sodrásában nehezen találod a megfelelő irányt? Vagy úgy érzed, hogy rendben van az életed, de szeretnél megerősítést kapni a döntéseiddel kapcsolatban?

India ősi szent könyvtáraiban pálmalevél kéziratok millióit őrzik, amiken emberi sorsokat, életfeladatokat rögzítettek a régi korok bölcs mesterei. Céljuk az volt, hogy segítsék és támogassák az emberiség életét, hogy mindannyian boldogan és kiegyensúlyozottan teljesítsük a sorsfeladatunkat. Ezért nevezzük őket sorsleveleknek.

Bár a pálmalevelek több ezer éve íródtak, a ma élő emberek életútját is tartalmazzák. Aki érzi a levele hívását, igen részletes betekintést kaphat a jövőjébe a jelentől, egészen az életút végéig, néhány éves periódusokra bontva.

Bejártam India ősi szent helyeit, meglátogattam a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Útmutatást és tanácsokat kaptam a levelek őrzőitől, guruktól, felolvasóktól. A könyvben részletesen bemutatom a folyamatot, az India ősi bölcsességét a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését.

SAJÁT PÁLMALEVELEM ÚTMUTATÁSAIT KÖVETVE
Saját pálmalevelem útmutatásait követve kaptam egy kulcsot az életemhez. Megerősítést abban, milyen sorsfeladatot vállaltam. Támogatást arra, hogy nem vagyok egyedül. Megtudtam, mi az a karma, amit tisztítanom kell ebben az életemben, milyen az a karmikus feladat, amit magammal hoztam. Felismertem, hogy változtathatok változtathatok és kaptam hozzá instrukciókat, milyen módon. Megértettem, miért kellett ennyi mindenen átmennem, hogy megtanuljam mindazt, amit erre az életre kitűztem magamnak. Ezekből a tapasztalatokból tudok tovább fejlődni és haladni az utamon.

Választ kaptam az életem nagy kérdéseire. Megtanultam elszakadni attól, ami miatt a múltban ragadtam. Megtanultam az aggodalmak helyett a teremtésre koncentrálni. Megértettem azt, hogy a helyzetem nem magától fog megváltozni. Már tudom, mit tegyek érte.

HOGYAN SEGÍTHET EZ NEKED?
Van lehetőséged arra, hogy saját térben, a saját térképeddel közlekedj a földi világodban, a jelen életedben. Elérheted a számodra ideális szintet, ami összhangban van a sorsfeladatoddal. Találj rá az utadra és valósítsd meg a céljaidat. Azért vállaltad ezt a feladatot, mert úgy gondoltad, hogy képes vagy rá. Tudtad, hogy van benned elég lelkierő, tudatosság, hajtóerő és kitartás. Képes vagy rá!

Hogy egy helyen megtalálhass minden információt a sorslevelekről, pálmalevelekről, összegyűjtöttem azokat a tapasztalatokat, lényeges tényeket, információkat, amivel az egész rendszert megismerheted, átláthatod. A pálmalevelekről már nagyon sokan hallottak, de a rendszer működését, mélységeit eddig homály fedte. Választ kapsz a kérdéseidre, és olyan tudás birtokába kerülsz, ami eddig csak kevesek számára volt elérhető.

INDIAI GURUKTÓL SZÁRMAZÓ ÉVEZREDES TUDÁS
A pálmalevelek több ezer éves ősi bölcsesség forrásai, amit erre kiválasztott bölcs mesterek írtak. A szent tudomány és hagyomány tudása évezredeken át csak Indiában volt elérhető. Most viszont eljött az idő, hogy ez szélesebb kör számára is elérhetővé válhasson. Azért is lehetséges ez, mert olyan tudatossági szintre jutottunk, annyit emelkedett a rezgésünk, hogy most már be tudjuk fogadni és jól használjuk, amit innen kapunk. Felnőttünk, megértünk rá.

A könyvben található információk jelentős része közvetlenül az indiai guruktól származik. Az ő engedélyükkel, illetve személyes felkérésükre íródott meg ez az összefoglaló mű, ami a pálmalevelekről és az általuk évezredek óta őrzött ősi tudásról szól.