Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sorsnaptár 2020

500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2020. november 25.
Termék címkék:
sorsnaptar

Leírás

Szeretnéd tudni, hogy milyen energiák hatnak az adott napon? Imádkoznál, meditálnál? A naptárban megtalálhatod, hogy mik az aktuális javaslatok az adott napra, hétre, vagy hónapra. Mindez kiegészítve tanításokkal, bölcsességekkel Indiából és a sorslevelek próféciáiból.

A hónapok elején olvashatsz a következő hetek fontos témájáról, spirituális hátteréről. Emellett a legtöbb hétnél feltüntettem azokat a kapcsolódó ünnepeket, fesztiválokat, amiket India spirituális központjaiban tartanak ekkor. Lelki munkádban ezekre kapcsolódva tudd, hogy spirituális emberek milliói, milliárdjai gondolnak tiszta szeretettel, ugyanakkor, ugyanarra a témára.

TÁMOGAT A LELKI UTADON, A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSEDBEN
A fő témák mellett minden naphoz találsz egy-egy praktikus tanácsot, gondolatot. Ezek a védikus naptárból, a sorslevelek próféciáiból, illetve a holdnaptárból származnak.

A szabadon hagyott helyeken tervezz, jegyzetelj, őrizd meg gondolataidat és emlékeidet. Legyen ez a naptár egy olyan sorskalendárium, amit az év végeztével felteszel a polcra, ahonnan bármikor előveheted ismét, hogy elmélyülj a korábbi világodban.

Paraméterek

Oldalak száma 240
Oldalak száma 176
Méret 118x168 mm
Kiadás éve 2019
Nyelv magyar
Borító puhatáblás
Fekete-fehér fotók