Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spatika mala, 108 szemű, chokdi cut, narancs bojttal, 7 mm

50.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás

A Spatika kiváló minőségű kvarckristály  féldrága ásvány a gyémánt helyettesítője.  Az asztrológia szerint  a Vénuszhoz kapcsolódik. Természetes kő, amelyet nem az ember faragott, hanem a természet alkotott, molekuláról molekulára gyűjtötte össze több száz, ezer vagy millió év alatt, úgy nőtt, ahogy egy élő test növekszik, de végtelenül lassabban. A természet ilyen alkotása maga a csoda . Úgy tartják, hogy a spatika eltávolít minden átkot és negatív karmát, és növeli az önbizalmat és a hatalmat.

Az Indiában Sphatik néven ismert féldrágaköveket a vallási gyakorlatok kiváló médiumának tekintik. Nemcsak a hinduk, hanem a keresztények és a muszlimok is használják Japa Malaként vagy imagyöngyként. Természetesen hűvös hajlamának köszönhetően ideális viselet a hideg megőrzéséhez.

Sarawathi istennő mindig spatika malát tartja a kezében. A Spatika elektrokémiai egyensúlyt teremt a szervezetben és elnyeli a felesleges hőt. A Spatika vonzza a napfényt, és 7 színt tükröz vissza, mint a szivárvány. A Spatika helyreállítja a víz kristályos szerkezetét és megakadályozza a szennyezést. Ezek a folyadékok nagy mennyiségű oxigént szállítanak a véráram minden egyes sejtjébe, és eltávolítják a szabad gyököket a szervezetből, és megelőzik a betegségeket. A Spatika növeli a folyadékok lúgosságát és elektromos vezetőképességét, valamint csökkenti a folyadék felületi feszültségét.