Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spatika mala

25.000 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás

A Spatika kiváló minőségű kvarckristály  féldrága ásvány a gyémánt helyettesítője.  Az asztrológia szerint  a Vénuszhoz kapcsolódik. Természetes kő, amelyet nem az ember faragott, hanem a természet alkotott, molekuláról molekulára gyűjtötte össze több száz, ezer vagy millió év alatt, úgy nőtt, ahogy egy élő test növekszik, de végtelenül lassabban. A természet ilyen alkotása maga a csoda . Úgy tartják, hogy a spatika eltávolít minden átkot és negatív karmát, és növeli az önbizalmat és a hatalmat.

Az Indiában Sphatik néven ismert féldrágaköveket a vallási gyakorlatok kiváló médiumának tekintik. Nemcsak a hinduk, hanem a keresztények és a muszlimok is használják Japa Malaként vagy imagyöngyként. Természetesen hűvös hajlamának köszönhetően ideális viselet a hideg megőrzéséhez.

Sarawathi istennő mindig spatika malát tartja a kezében. A Spatika elektrokémiai egyensúlyt teremt a szervezetben és elnyeli a felesleges hőt. A Spatika vonzza a napfényt, és 7 színt tükröz vissza, mint a szivárvány. A Spatika helyreállítja a víz kristályos szerkezetét és megakadályozza a szennyezést. Ezek a folyadékok nagy mennyiségű oxigént szállítanak a véráram minden egyes sejtjébe, és eltávolítják a szabad gyököket a szervezetből, és megelőzik a betegségeket. A Spatika növeli a folyadékok lúgosságát és elektromos vezetőképességét, valamint csökkenti a folyadék felületi feszültségét. 

A malát, vagyis az imafüzért mantrázás, imádkozás során használjuk. 108 szemből áll, így nem kell számolni a mantra zengetése közben az ismétlések számát. A mala használata igen egyszerű. Vedd a jobb kezedbe. Keresd meg a bojtot, ezt guruszemnek is hívjuk. Kezdd mondani, vagy zengetni a mantrát, majd minden ismétlés után léptess egyet a malán. Úgy a legegyszerűbb, ha a mutatóujjadra fekteted a malát és a hüvelykujjaddal húzol egy szemet magad felé ismétlésenként. A bojt lesz az utolsó szem, így akkor is érzed, hogy a végére értél, ha csukott szemmel végzed a gyakorlatot.

A mala használata, az alapanyagául szolgáló kövek, fák és magvak, illetve az ezekkel végzett lelki munka és mantrázás a szellemre és a lélekre hatnak. Felhívjuk a figyelmedet rá, hogy ez nem gyógyszer, nem minősül gyógyításnak és gyógykezelésnek. Úgy tartjuk, hogy a lélek és a szellem helyzete, állapota hatással van a fizikai testünk egészségére. Ép testben ép lélek, ép lélekben ép test. Dolgozzunk önmagunkon, végezzük a lelki feladatokat, mantrázzunk, meditáljunk, járjunk az önismeret útján. Gondoskodjunk a szellemünk jó energetikai szintjéről.