Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spatika mala, piros bojtal 1 cm-es

40.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

A Spatika kiváló minőségű kvarckristály  féldrága ásvány a gyémánt helyettesítője.  Az asztrológia szerint  a Vénuszhoz kapcsolódik. Természetes kő, amelyet nem az ember faragott, hanem a természet alkotott, molekuláról molekulára gyűjtötte össze több száz, ezer vagy millió év alatt, úgy nőtt, ahogy egy élő test növekszik, de végtelenül lassabban. A természet ilyen alkotása maga a csoda . Úgy tartják, hogy a spatika eltávolít minden átkot és negatív karmát, és növeli az önbizalmat és a hatalmat.

Az Indiában Sphatik néven ismert féldrágaköveket a vallási gyakorlatok kiváló médiumának tekintik. Nemcsak a hinduk, hanem a keresztények és a muszlimok is használják Japa Malaként vagy imagyöngyként. Természetesen hűvös hajlamának köszönhetően ideális viselet a hideg megőrzéséhez.

Sarawathi istennő mindig spatika malát tartja a kezében. A Spatika elektrokémiai egyensúlyt teremt a szervezetben és elnyeli a felesleges hőt. A Spatika vonzza a napfényt, és 7 színt tükröz vissza, mint a szivárvány. A Spatika helyreállítja a víz kristályos szerkezetét és megakadályozza a szennyezést. Ezek a folyadékok nagy mennyiségű oxigént szállítanak a véráram minden egyes sejtjébe, és eltávolítják a szabad gyököket a szervezetből, és megelőzik a betegségeket. A Spatika növeli a folyadékok lúgosságát és elektromos vezetőképességét, valamint csökkenti a folyadék felületi feszültségét. 

A malát, vagyis az imafüzért mantrázás, imádkozás során használjuk. 108 szemből áll, így nem kell számolni a mantra zengetése közben az ismétlések számát. A mala használata igen egyszerű. Vedd a jobb kezedbe. Keresd meg a bojtot, ezt guruszemnek is hívjuk. Kezdd mondani, vagy zengetni a mantrát, majd minden ismétlés után léptess egyet a malán. Úgy a legegyszerűbb, ha a mutatóujjadra fekteted a malát és a hüvelykujjaddal húzol egy szemet magad felé ismétlésenként. A bojt lesz az utolsó szem, így akkor is érzed, hogy a végére értél, ha csukott szemmel végzed a gyakorlatot.

A mala használata, az alapanyagául szolgáló kövek, fák és magvak, illetve az ezekkel végzett lelki munka és mantrázás a szellemre és a lélekre hatnak. Felhívjuk a figyelmedet rá, hogy ez nem gyógyszer, nem minősül gyógyításnak és gyógykezelésnek. Úgy tartjuk, hogy a lélek és a szellem helyzete, állapota hatással van a fizikai testünk egészségére. Ép testben ép lélek, ép lélekben ép test. Dolgozzunk önmagunkon, végezzük a lelki feladatokat, mantrázzunk, meditáljunk, járjunk az önismeret útján. Gondoskodjunk a szellemünk jó energetikai szintjéről.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!