Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spatika vegyes mala, rudraksha guruszemmel

35.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

A Spatika kiváló minőségű kvarckristály  féldrága ásvány a gyémánt helyettesítője.  Az asztrológia szerint  a Vénuszhoz kapcsolódik. Természetes kő, amelyet nem az ember faragott, hanem a természet alkotott, molekuláról molekulára gyűjtötte össze több száz, ezer vagy millió év alatt, úgy nőtt, ahogy egy élő test növekszik, de végtelenül lassabban. A természet ilyen alkotása maga a csoda . Úgy tartják, hogy a spatika eltávolít minden átkot és negatív karmát, és növeli az önbizalmat és a hatalmat.

Az Indiában Sphatik néven ismert féldrágaköveket a vallási gyakorlatok kiváló médiumának tekintik. Nemcsak a hinduk, hanem a keresztények és a muszlimok is használják Japa Malaként vagy imagyöngyként. Természetesen hűvös hajlamának köszönhetően ideális viselet a hideg megőrzéséhez.

Sarawathi istennő mindig spatika malát tartja a kezében. A Spatika elektrokémiai egyensúlyt teremt a szervezetben és elnyeli a felesleges hőt. A Spatika vonzza a napfényt, és 7 színt tükröz vissza, mint a szivárvány. A Spatika helyreállítja a víz kristályos szerkezetét és megakadályozza a szennyezést. Ezek a folyadékok nagy mennyiségű oxigént szállítanak a véráram minden egyes sejtjébe, és eltávolítják a szabad gyököket a szervezetből, és megelőzik a betegségeket. A Spatika növeli a folyadékok lúgosságát és elektromos vezetőképességét, valamint csökkenti a folyadék felületi feszültségét. 

Rudraksha

A rudraksha valójában egy mag, pontosabban egy szakrális gyümölcs, amit a magjára aszaltak, majd óvatosan meghámoztak. A friss gyümölcs egy kicsi szilvához, vagy áfonyához hasonlít. Indiában nagy tiszteletben áll, úgy tartják, ez az egyik legmagasabb rezgésű szent növény. A magját birtokolni és használni isteni kegynek számít.

A használatát az életet megnehezítő blokkok oldásához javasoljuk. Saját magad, hozzátartozóid, vendégeid, tanítványaid lelki munkáját és tisztulását is nagyban támogatja. A malát használva behívhatod a templom, a guruk energiáját, megnyithatod a tiszta csatornát, amin keresztül könnyebben tudod majd eltávolítani és elküldeni a nehézségeket. 

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!