Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

100 éves Szantálfa karkötő

45.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

A szantálfa a védikus idők óta ismert értékes és különleges növény. A legendás szantál spirituális, művészeti, tudományos és kozmetikai jelentőséggel bír. Illata évezredek óta nem vesztett népszerűségéből. Aromája az egyik legkedveltebb még a füstölők és az illóolajok hatalmas kínálatában is. Ma már Indiában veszélyeztetett faj, 15 év kell a betakarítható méret eléréséhez. Az ősi időkben kellő tisztelettel bántak vele. A hindu templomokban és a gazdagabb otthonokban is gyakran láthatunk szantálfából készült szobrokat, melyek valamely istenséget ábrázolják. A spirituális élet egyik kelléke volt.

A szantálfa az ősidőkben olyan értéket képviselt, mint a jade vagy az arany. Az illatos fa évről évre ritkábbá és drágábbá válik. A vörös szantál bútorok, szobrok és ékszerek kedvelt alapanyaga.

Nyugtató hatású, stresszoldó, csillapítja a fejfájást. Összekapcsolja, egyensúlyba hozza a csakrákat. Hidratálja a bőrt, pihenteti és nyugtatja az idegrendszert. 

A szantálfa stimuláló hatással van a toboz és az agyalapi mirigyekre, valamint a harmadik szemre. Ezért sok hindu a homlokán, a „harmadik szem fölött” pasztaként használja a szertartásokkor.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!