Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szantálfa malanyaklánc a Maharishik templomából, 48+1 szemes

10.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: Indiai termékek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. március 24.

Leírás

Szantálfa mala a Maharishik ősi templomából, a dél-indiai Vaitiswarankoilból.

Ez a malanyaklánc 48+1 szemes. Több méretben is elérhető, ha van szellemgyógyász pálcád vagy ingád, mérd ki, hogy melyik a te számod.

A mala hatása a szellemünkre:

  • Különösen erős szellemi tisztítás
  • Szellemi rang emelése
  • Szellemgyógyászi, parapszichológusi munka erősítése
  • Beavatások erősítése
  • Energetikai rendszer tisztítása


A malát, vagyis az imafüzért mantrázás, imádkozás során használjuk. 108 szemből áll, így nem kell számolni a mantra zengetése közben az ismétlések számát. A mala használata igen egyszerű. Vedd a jobb kezedbe. Keresd meg a bojtot, ezt guruszemnek is hívjuk. Kezdd mondani, vagy zengetni a mantrát, majd minden ismétlés után léptess egyet a malán. Úgy a legegyszerűbb, ha a mutatóujjadra fekteted a malát és a hüvelykujjaddal húzol egy szemet magad felé ismétlésenként. A bojt lesz az utolsó szem, így akkor is érzed, hogy a végére értél, ha csukott szemmel végzed a gyakorlatot.

A mala használata, az alapanyagául szolgáló kövek, fák és magvak, illetve az ezekkel végzett lelki munka és mantrázás a szellemre és a lélekre hatnak. Felhívjuk a figyelmedet rá, hogy ez nem gyógyszer, nem minősül gyógyításnak és gyógykezelésnek. Úgy tartjuk, hogy a lélek és a szellem helyzete, állapota hatással van a fizikai testünk egészségére. Ép testben ép lélek, ép lélekben ép test. Dolgozzunk önmagunkon, végezzük a lelki feladatokat, mantrázzunk, meditáljunk, járjunk az önismeret útján. Gondoskodjunk a szellemünk jó energetikai szintjéről.