Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szent Antal csomag

4.500 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás

Szent Antal csomag

A csomag tartalmazza:

  • Szent Antal hologramos kép kerettel (A5)
  • Jézus, Szűz Mária hologramos kép (kicsi)
  • Szent Család kulcstartó

Páduai Antal, katolikus nevén Páduai Szent Antal portugál származású ferences rendi teológus és prédikátor. A római katolikus egyház szentje; a szegények és egyben Portugália védőszentje. XII. Piusz pápa pápa 1946-ban egyháztanítóvá nyilvánította. Ma az egyik legnagyobb ferences szentként tisztelik.

A Szent Családot a katolikus vallásban a bibliai személyiségcsoport ismeri, amely a Szűz Mária, a Szent József és a Gyermek Jézusból áll, akiket a családi szentség példájaként mutatnak be.

A Szent Család a keresztény erények mintája, nem csak azokban, amelyeket az azt alkotó emberekben körvonalaznak (például Mária türelme, József szentsége vagy Jézus szentsége), hanem azok, amelyek a a családtagok közötti kapcsolat, mint a keresztény közösség alapvető sejtje.

Ezt a kulcstartót mint amulettet, családunk védőjét, mindig magunkkal hordhatjuk!

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!