Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tribal Soul Édes fű és Cédrus füstölő 15g

890 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. december 05.

Leírás

A SweetGrass az Anyatermészet szent haja, amelyet általában háromba fonva használnak. Száradás után a fonatot az imák vagy a szertartások elején elégetik az elme megtisztítása céljából.

Ez az igazán gyönyörű és egyben erőteljes növény, az égetése során segít kapcsolatba lépni a belső tudatunkkal, lazító hatása van és az elmélyülésben és az önfejlesztésben is a segítségedre lehet.

Az édes fű és cédrus illatú füstölők megnyugtatják a lelket. 

Az édesfűt az amerikai őslakosok is gyakorta használták a kultikus szertartásaik megtartásához és a körülöttük lévő energiák kiegyensúlyozásához. 

Az édesfű egy olyan aromás gyógynövény, amely Kanadában és az Egyesült Államokban is őshonos. A szent növényt évszázadok óta füstölőként és gyógynövényként is használják az USA-ban. Az indián őslakosok egyik legkedveltebb növénye volt, amely illatában magában foglalja a mezők frissességét is.

Az édesfűt gyakran alkalmazzák közvetlenül zsályával való tértisztítás után is. A termék a friss széna illatával azonosítható vanília jegyekkel párosulva.

A cédrus a Közel-Kelet hegyvidéki régióiból származik, különösen a líbiai hegyvidék és és az Antillák hegyeiből. Ez az ottani népek nemzeti fája. Ez egy szent fa, amely kozmikus energiát gyűjt, és ha amaz nincs a Földünkön, visszaadja nekünk. Tűinek milliói, éjjel-nappal, megfogják és összegyűjtik az összes kozmikus testből visszavert energiát, amelyek ezen idő alatt áthaladnak rajta - teljes spektrumát, megvédve és visszaadva a Földre, oda, ahol hiányzik.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!