Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ametiszt inga gömb csiszolással

2.900 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Ametiszt inga, láncon

Kő mérete kb 2 cm

Inga mérete kb 4 cm

Szellemgyógyászati, szellemsebészeti munkához javasoljuk.

A kő mintázata, mérete termékenként eltérő lehet!

Az ametiszt  egy olyan kristály, amely teljes mértékben kapcsolódik a bölcsességhez, az egyensúlyhoz, a védelemhez és a vitalitáshoz. Az ametiszt a védelem, az életerő és a magasztos lelkiállapot erős köve. Ametiszt – lila színű, átlátszó kvarc. Színe elősegíti a fizikai test megtisztulását és az esetleges károk kiküszöbölését, valamint biztosítja a védőenergiát és az állapotváltást a normális tudatunktól a meditatívig. A kő erősíti a magasabb csakrákat és az intuíciót is.

Tulajdonságai közül kiemelhetjük:

 1. Környezet tisztítása
 2. Negatív energiák csatornázása
 3. Részegség elleni védelem
 4. Memória inger
 5. Motiváció
 6. Az anyagcsere felgyorsulása
 7. A barátságok megerősítése
 8. A mentális feszültségek enyhítése
 9.  A gondolkodás stabilizálása
 10.  Javítja az álmatlanság és a szorongás problémáit
 11.  Meditációs segítség
 12.  Érzelmi és mentális egyensúly

Energiái megtisztítják a környezetet, elűzik a sötét erőket és eloszlatják az összes negatív energiát. Az ametiszt emeli intuíciónkat, erősíti a közegességet és segít felébreszteni lelki erőinket. Enyhíti a fejfájást, a migrént, a meddőséget, az álmatlanságot és az alkoholizmust. Erősíti a pszichét és segít összpontosítani. Ez a kő felébreszti a szeretetet és az együttérzést. A szerelmes párokban serkenti a szexuális vágyat. Az ametisztet viselő emberek nyugodtabbak és biztonságban  érzik magukat, minden félelem megszűnik ettől az ásványtól.

Az inga az okkult tudományokban és az ezotériában már évszázadok óta jelen van, de az eredetéről keveset tudunk. Feltehetőleg az ókori Egyiptomból származik, amire a legnépszerűbb ingák elnevezései – a Karnak és az Ízisz ingák – utalnak, melyek egyiptomi falfestmények alapján készültek. Azonban léteznek olyan történelmi adatok is, melyek az inga eredetét az ókori Algéria területéhez kötik az itt felfedezett festmények alapján, amik embereket ábrázolnak ingával a kezükben. Ezekben az ókori kultúrákban a papok olyan botot használtak, aminek a végén inga lógott. Ennek segítségével kerestek vizet és fémeket, valamint ezzel derítették ki egyes betegségek okát, vagy jósoltak vele.

Az inga egy olyan univerzális eszköz, amely az élet bármely területén segítségünkre lehet, közvetít a tudat és a tudattalan között. Megkérdezhetjük tőle a születendő gyermekünk nemét, hogy jó helyen van-e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk-e valamivel kapcsolatban, és még számtalan más dolgot, amire választ szeretnénk kapni. Csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk magunkban és az inga erejében! 

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!

Az ingák, malák, karkötők színe, mintázata és mérete termékenként változhat!