Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beavató kulcs, Ganésa és OM

7.700 Ft
Menny.:db
Gyártó: Indiai termékek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás

Ez a különleges medál Vaitheeswarankoilból a Maharishik templomából, Indiából érkezett. Ez az egyik jelentős szent hely ahol a sorsleveleket, pálmaleveleket írták és máig őrzik. Indiában úgy tartják, hogy az ilyen szent medál lényegében egy beavató, energetikai kulcs amivel kapukat és csatornákat nyithatunk a mennyei tudás és az Akasha felé.

Csak és kizárólag a Sorskönyveknél kapható, limitált darabszámú igazi különlegesség.

Azoknak ajánljuk akik szeretnének magas spirituális rezgésen élni, szeretnék nyitni a látói képességüket és fejleszti az intuícót. Lelki munka során vegyük magunkhoz illetve tehetjük a házi oltárunka vagy tarthatjuk magunknál a mindennapokban.

Ganésa:

  • Bocsánatkérés, megbocsátás
  • Blokkok, akadályok elhárítója
  • Tudás, tanulás, szellemi képességek

Az elefántfejű Ganésa Siva gyermeke. Hozzá kötődik a megbocsátás és a bocsánatkérés. A legtöbb hindu templom bejáratánál Ganésa szentélye az első állomás. Itt lehetőségünk van imádkozni a bűneink megbocsátásáért, valamint megbocsáthatunk mindazoknak, akikre neheztelünk, akik ellenünk vétkeztek. Indiában úgy tartják, hogy elsőként meg kell tisztulnunk, utána járulhatunk Isten színe elé. Mindez a mindennapokban is rendkívül fontos. A harag nem jó tanácsadó. Bocsássunk meg tehát mindenkinek és könyörögjünk a bűneink bocsánatáért.

OM:

A szanszkrit eredetű mantra szó a teremtés jelképe. Az Om jel jelentése az univerzális és felfoghatatlan Égi rezgés. Az Om a világegyetem teljességét képviseli.

Paraméterek

Fekete színű sodrott fonál
Hossza kb 35 cm (teljes hossz)
Medál átmérője 2,4 cm