Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete achát karkötő

2.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

Az achát földelő kő, amely egyensúlyba hozza az érzelmi, fizikai és mentális egyensúlyt. A földelés azt jelenti, hogy jól kapcsolódunk a földhöz. Ez segít abban, hogy nyugodtak és racionálisak maradjunk, és jobb döntéseket hozzunk, különösen akkor, amikor káosz vesz körül bennünket.

Az achát gyógyító tulajdonságai megnyugtatóak és harmonizálják a pozitív és negatív energiákat egyaránt. A saját tempójában működik, de erőteljes, mégis gyengéd. Az achátot az állóképességgel, vitalitással és erővel társítják.

A kristályok segítségével olyan információk hozhatók a felszínre, amelyek mélyen a tudatalattiban gyökereznek. Az önbizalom helyreállítására is használhatók.

Az achát ideális a koncentráció fokozására, javíthatja az analitikus képességet, és segíthet gyakorlati megoldásokat találni a nehéz problémákra.

Energiái elősegítik az inspirációt, a kreativitást és javítják a motivációt. Ösztönzi az igazság kimondását, és segít a negativitás és a keserűség kezelésében, különösen a szerelemmel kapcsolatban.

Az achát az Ikrek csillagjegyhez kapcsolódik. A hagyományos és ayurvédikus születési köves táblázat szerint ez a május születési köve.

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!