Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sorskönyvek könyvcsomag

9.167 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sorslevelek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Leírás

Sorslevelek

Ugye te is érezted már, hogy jó lenne tudni, merre tovább? Olyan helyzetben, kereszteződésben találtad magad, aminek a megoldásával kapcsolatban nem volt még tapasztalatod, ahol tanácstalanul kerested, merre visz az utad. Volt már, amikor azt érezted, hogy az élet karmikus sodrásában nehezen találod a megfelelő irányt? Vagy úgy érzed, hogy rendben van az életed, de szeretnél megerősítést kapni a döntéseiddel kapcsolatban?
Találj rá az utadra és valósítsd meg a céljaidat. Azért vállaltad ezt a feladatot, mert úgy gondoltad, hogy képes vagy rá. Tudtad, hogy van benned elég lelkierő, tudatosság, hajtóerő és kitartás. Képes vagy rá!

Az Akasha templom titkai

Egy különleges könyv, ami India bölcseinek rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-Indiában található az Akasha templom, itt alkottak évezredeken át a Maharishik. A könyvből megismerheted e szent hely történetét és tanításait, a régi korok eddig feltáratlan spirituális összefüggéseit. Tudj meg mindent a próféták templomáról, a sorslevelek bölcsőjéről!

Noé bárkája a XXI. században

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség. Hogyan történik majd az átmenet az új világba? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra. Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk?

  • Hogyan történik majd az átmenet az új világba?
  • Mit mond minderről a Biblia, mit tudhatunk az ősi próféciákból és mit üzen számunkra India bölcsessége?
  • Talán a megoldás már évezredek óta a kezünkben van?
  • Lehet, hogy életünk során már mindannyian elkezdtük felépíteni a saját bárkánkat?

Ahhoz, hogy a csomag biztosan megérkezzen a karácsonyfa alá, kérünk, hogy december 15-ig add le a rendelésedet.