Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tiszta levegő, 20g

990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Ananda
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. január 31.

Leírás

Gyógynövényes gyantakeverék, 20g

Összetevők: boróka, mirha-tömjén gyanta, palo santo chips, levendula
Égethető: magában, szénen, égetőben, tálkában.

Amihez kifejezetten ajánljuk:

  • Elmélyülés
  • Meditáció
  • Tisztítás
  • Imádság

Palo Santo: Peruból származik, az ottani sámánok és szertartásvezetők évezredek óta használják. Szent növénynek minősül, kizárólag az erre fenntartott rezervátumok nyilvántartott, szigorúan őrzött fáit szabad erre a célra felhasználni.

Tömjén: A tömjén az ókorban az arannyal és egyéb drágakövekkel egy rangban álló illatszer volt, ezért a hatalom jelképének is számított. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására. Régebben a tömjént a háztartásban elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket.
A tömjén fogalma emlékezetek óta összefonódik a spiritualitással: segít megszabadulni a lelki szorongásoktól, gondterheltségtől, visszaadja a lélek erejét. Támogatja az energia összpontosítását, koncentrálja és állandósítja a figyelmet. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget, segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.

Levendula: Aromás, fűszeres, igen kellemes illata van. Harmóniát teremt az emberben, frissít, tisztít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre.


Boróka: Bogyói gömb alakúak, amik édesek, zamatosak és nagyon illatosak. Segít leküzdeni a szorongást, az ideges feszültséget és a stresszt. A középkorban elégették őket, ettől ugyanis azt remélték, hogy védelmet nyújt a betegségek ellen.
Emberemlékezet óta mágikus növényként tisztelik és hatékony fegyverként használták a negatív hatásokkal és a gonosz erőkkel szemben. Ünnepek alkalmával borókával füstölték át a házakat, hogy megtisztítsák a helyiségeket, és eltávolítsák a régi dolgokat.

Paraméterek

Nettó tömeg 20g