Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vibhuti (Szent hamu), sárga

500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Indiai termékek
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

A Szent hamu port világszerte társadalmi és vallási jelölésekre használják. Természetes összetevőjű (kurkuma) sárga színű por. 

Az emberi test hét energiaörvényre oszlik, úgynevezett csakrára, amelyek a gerinc tövétől kezdődnek és a fej tetejénél végződnek. A hatodik csakra, más néven harmadik szem, a homlok közepén helyezkedik el, közvetlenül a szemöldök között. Ez a csatorna, amelyen keresztül az emberiség spirituálisan megnyílik az Isten felé, ezért ide kell kenni a vibuthit, hogy megtisztítsa a szellemünket a negatív energiáktól. 

Használhatjuk imáink közben a homlokunkra kenve és tárolhatjuk a házi oltárunkon vagy a ház keleti, északkeleti pontján.

Elérhető színek:

  • Élénkvörös
  • Sárga

FIGYELEM! Az Eladó a Btk 187. § (1) bekezdésének módosított, 2020. február 15. napján hatályba lépett rendelkezése alapján külön felhívja a vevők figyelmét, hogy az Eladó nem fejt ki nem- konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet, az általa készített és forgalmazott termékek, az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az egyes termékek adatlapján leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!