Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Tree Native Soul Palo santo és floridai szent víz exkluzív füstölő, 15g

690 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2023. január 31.

Leírás

Palo Santo (spanyolul "Szent Fa") egy misztikus vad fa az Amazonasi esőerdőkből, évezredekig a Sámánok használták, hogy ápolja az emberi testet, a lelket és tisztítsa a teret. 

A floridai szent víz, a Cologne víz az 1800-as években jött létre és vált szent vízzé, híres a dél-amerikai és a karibi kultúrákban. Része lett a varázslatos és rituális hagyományokhoz, megtisztítja a lelket , vonzza a jó szerencsét és biztonságot teremt. 
A Palo Santo balzsamos, gyógynövényes illatának és a citrusos és fűszeres floridai szent víz illatának a kombinálásával egy igazán energikus és tisztuló élmény válik.

Jó minőségű, friss, jó illatú füstölők. A Sorskönyvek kínálatába kifejezetten olyanokat típusokat válogattunk, amiket ismerünk, kipróbáltunk és elégedetten használjuk. A füstölő egy "érzékeny lény". Talán bele sem gondolunk a hatásába. Ahogy a füstjét, illatát belélegezzük, az közvetlenül hat az agyunkra, testünkre, szellemünkre. Arra is érdemes ügyelni, hogy a füstölő legyen friss. Ha esetleg már évek óta állt egy raktárban, az erősen ronthatja az élményt. Rengeteg típust kipróbáltunk, mire kiválasztottuk ezeket. A füstölő legyen egyszerű és tiszta. A nem igazolt hátterű, mindenféle divatos fantázianeveken kínált keverékek gyakran nem természetes eredetűek és aromát tartalmaznak. A jó füstölő természetes, természetközeli, valódi alapanyagokból készült. Adjuk meg magunknak a legjobbat, tegyük meg ezt a saját testi és szellemi egészségünkért.